За региона

Свежо и активно лято в Тревненския Балкан!

юли 3, 2019

Топло! Слънчево! Настроение на 6! Съществуват десетки възможности за това как да прекарате времето си, докато сте наши гости. Обичаме да даваме всякакви идеи – за тези, които предпочитат по-лежерна почивка, за тези, които търсят прохладата на планината, за тези с изследователски и откривателски дух и разбира се, за всички онези, които искат да направят нещо щуро, яко и незабравимо.

В дните 12, 13 и 14 юли бихте могли да се включите в някое от следните предложения на Travel Plus и Gabrovo Plus:

 

·        По старите друми – лек пешеходен преход с вкусен „брънч” в Боженци  

Разходка из най-красивите места в този край на България. Профилът на маршрута е лек, с дължина около 15 км. Очаква Ви и „вкусна спирка“, а менюто се пази в тайна. Но мястото му е добре известно вече – Боженци – най-романтичното село в България.

Калина Палас

·        Вечерен велотур за ценители

Кратко пътешествие за всички, които оценяват изненадващите открития на неочаквани места! Маршрутът е интересен, ще ви преведе през красиви селца около Трявна, теренът е с минимална трудност. Очакват Ви няколко интересни срещи, които умишлено ще запазим в тайна.

·        Ултра преход (43+ километра)

Истинско предизивикателство за тялото и духа предполага отлична физическа форма и предварителен опит в продължителното ходене по начупен терен. Ако сте готови за това приключение Ви приканваме смело да се включите в него.

·        Класически преход

Приятен пешеходен преход без състезателен характер. Обиколката се придружава от местни водачи, които са запознати отлично с пътчетата и пътеките в района на Габрово, Трявна и Балкана. Голяма част от прехода преминава през територията на Природен парк „Българка“.

·        Приключение с велосипед и пеша с вкусен брънч

Активната част на тази разходка представлява 12 километра ходене и 18 – 20 километра колоездене. Трасето е изцяло ново и ще Ви отведе в един малко познат дял на Тревненския Балкан! Очаква Ви „вкусна изненада“, която засега пазим в тайна. Елате и се насладете на този планински преход!

Велотур Травъл Плюс

·        „Малката ултра” – 23 км пешеходен преход

Ако сте в добра физическа форма и нямате желания от състезателен характер, но все пак искате да се впуснете в по-сериозен пешеходен преход, то това приключение е за Вас. Особен акцент в програмата представлява така наречената „вкусна” спирка. Времето за нея е подбрано умишлено – под формата на „брънч”, а менюто е добре пазена тайна.

·        Експедиция с влак и пеша – лек пешеходен преход 

Разходка с лек профил, по време на която ще се насладите на едни от най-забележителните гледки в тази част на Балкана. С повече късмет ще зърнете някои от дивите обитатели на парка: сърни, сръндаци, лисици и други.

Експедиция с влак и пеша

 

Бъдете наши гости и ако някое от следните предложения Ви е допаднало, то с радост ще съдействаме за да се включите в него. Остават по-малко от две седмици!
За още новини и приключения може да посетите Travel Plus и Gabrovo Plus.
 
 
 

Удобство и стил 4 звезди в Трявна!Нека се почувствате специален!

Резервирайте по телефона:

0677 62 285

Резервационно запитване:

изпратете