Специално предложение: arrow_forwardarrow_back
20% НАМАЛЕНИЕ ПО ПАКЕТ ЛЯТО ЗА НАСТАНЯВАНИЯ В ПЕРИОДА 09-11.07.2021

Релакс центърРелакс зона

Предлагаме!

Солна стая
Парна баня
Финландска сауна
Инфрачервена сауна
Хидромасажна турбоджетна вана
Професионални масажи и терапии
Турмалинови масажни легла

Сауната ще подобри тонуса на Вашето тяло и жизненост. Тя Ви предлага уникален начин да релаксирате чрез детоксикация на Вашето тяло и освобождаване от стреса, помага да се почувствате бодри, изпълнени с енергия, поражда се усещане за физически и емоционален комфорт.

ФИНЛАНДСКА САУНА

Финландската сауна е един традиционен, ефикасен и безопасен метод за премахване на токсините в тялото чрез потене. Поради своите високи, но поносими, температури (обикновено между 80 до 100 °C), финландската сауна повишава температурата на нашето тяло, което от своя страна стимулира потните жлези и предизвиква дълбоко изпотяване. Потта е 99% вода, но останалия един процент съдържа някои сериозно нежелани токсини, като никел, мед, олово, натрий, живак и множество химикали. Изпотяване в сауната също може да ни помогне да премахнете хлора и брома, който се намерят в обществените басейни и хидромасажни вани.

ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

Инфрачервената сауна е ефективно средство за естествено лечение и профилактика. Инфрачервената светлина има способността да прониква в човешка тъкан, което от своя страна води до множество ползи за здравето. При този вид сауна, помещенията се затоплят, чрез инфрачервени лъчи, както подсказва и самото име. Те са вградени в специални за целта тела и достигат температура от 40 до 60 градуса по Целзий. Тя е за предпочитане, ако сега започвате да се запознавате със сауните като цяло. Тя не затопля температурата на самото помещение, а действа директно върху кожата. Лъчите проникват от 2 до 7 сантиметра и не влияят на хората със сърдечни проблеми или на тези с високо кръвно налягане.

СОЛНА СТАЯ

Солната стая предлага халотерапия в контролирана среда чрез най-съвременни технологии, които пресъздават микросредата на естествените солни пещери. В солната стая се разпрашават фини частици специална фармацефтична сол със съдържание 99,95% NaCl. Тези малки частици чиста сол лесно се инхалират и aбсорбират през кожата. Един сеанс в солната стая (40мин) се равнява на четири часа разходка в борова гора. 

 Солната терапия подобрява имунитета и повишава тонуса на тялото, влияе благоприятно върху различни заболявания – респираторни заболявания, заболявания на дихателните пътища, синузит, сезонни алергии, сенна хрема, грип и вирусни инфекции, хронични възпаления на ушите, различни кожни заболявания – атопична екзема, акне, псориазис, алергии, заболявания на нервната система – невроза, стрес, депресия и синдром на хронична умора, дисфункция на вегетативната нервна система, подобрява съня. Ползването на солната стая е една много добра подмладяваща и релаксираща процедура.

 

Парна баня

Парната баня представлява обща топла процедура, оказваща топлинно въздействие върху цялото тяло. Основният действащ фактор на процедурата е мъглообразната водна пара,  чрез която помещението се затопля до около 40-50 °С  и се подържа много висока влажност. Парната баня е превъзходно средство за възстановяване на силите, очистване на организма, закаляване и намаляване на теглото. Използва се за релаксация, облекчаване на някои медицински състояния, детоксикация или като част от разкрасителни процедури. Горещата пара засилва кръвообращението, стимулира работата на сърцето и белите дробове, подобрява обмяната на веществата и успокоява болката. В съчетание с масаж тя отлично стимулира ставите и мускулите. При стрес, умора, натоварено ежедневие и липса на движение парните процедури са просто незаменими!

Солна стая (възрастни) 20 мин.
40 мин.
10 лв. на човек
15 лв. на човек
Солна стая (деца) 20 мин. 7 лв. на дете
Финландска сауна 45 мин. 10 лв. на човек
Инфраред кабина 45 мин. 10 лв. на човек
Хидромасажна турбоджетна вана 30 мин.

10 лв. на човек при минимум двама души
20 лв. при самостоятелно ползване

Парна баня 45 мин. 20 лв. за един
30 лв. за двама
36 лв. за трима
40 лв. за четирима

Галерия
Още снимки

Релакс центърМасажни студия

Избавете се от стреса, преодолейте умората и се заредете с нови сили за живот, потапяйки се в магията на масажа, в сигурните и топли ръце на нашите професионални масажисти!

Терапии за тяло Времетраене Цена
Класически масаж 45 мин./25 мин. 75 лв./60 лв.
Лечебен масаж 45 мин./25 мин. 69 лв./45 лв.
Арома релаксиращ масаж 45 мин./25 мин. 85 лв./55 лв.
Глава, масажна яка 20 мин. 40 лв.
Масаж с горещи вулканични камъни 60 мин. 80 лв.
Спортен масаж 40 мин. 59 лв.
Рефлексотерапия на стъпалата 25 мин. 45 лв.
Спа терапия „Шоколадова феерия” 45 мин. 80 лв.
Терапия „Уморени крака“ 30 мин. 49 лв.
Арома терапия „Калина бюти” 60 мин. 95 лв.
Козметичен масаж на лице, врат и деколте 30 мин. 55 лв.

 

Релакс пакет „ЗАРЕДИ СЕ С ЕНЕРГИЯ“

Предлагаме Ви освежаваща терапия, която ще събуди сетивата и тялото Ви. Подарете си добро здраве и тонус с ревитализиращата ни терапия, насочена към укрепване защитните сили на организма!
Специалният ни пакет е на цена 59 лв. и включва:

Хидромасажна турбоджетна вана – 20 минути
Частичен арома релаксиращ масаж, или частичен релаксиращ масаж с натурални български масла – 25 минути
Турмалиново масажно легло – 20 минути
Солна стая – 20 минути

Релакс пакет „ХАРМОНИЯ ЗА ДУХА И ТЯЛОТО“

Здравето и красотата извират отвътре! Избавете се от стреса и премахнете натрупаното напрежение! Подарете си грижата, от която имате нужда.
Специалният ни пакет е на цена 39 лв. и включва:

Парна баня – 20 минути
Сауна (финландска, или инфрачервена кабина) 20 минути
Хидромасажна турбоджетна вана – 20 минути
Турмалиново масажно легло – 20 минути
Солна стая – 20 минути

Релакс центърТурмалинови масажни легла

Турмалиновото масажно легло служи за профилактика, подмладяване и оздравяване на организма. Действието му се основава на три от принципите на древната източна медицина: рефлексотерапия, точков масаж и нагряване. Кристалът турмалин действа укрепващо на нервната система, премахва умората и спомага за бързото възстановяване на силите.

Времетраене Цена
20 минути 10 лв.
40 минути 15 лв.

При ползване на цялостен масаж получавате безплатно 20 минути масажно турмалиново легло.

Релакс центърФризьорски салон

Услуга Цена
Мъжко подстригване 10.00 лв.
Дамско подстригване и сешоар 20.00 лв.
Дамско подстригване, сешоар и преса/маша 30.00 лв.
Измиване и сешоар /маша 15.00 лв
Измиване, сешоар и преса/маша 20.00 лв.
Боядисване с боя на клиента 30.00 лв.
Прическа, навиване с маша или преса 20.00 лв.
Официална прическа, булчинска прическа 35.00 лв.

Удобство и стил 4 звезди в Трявна!Нека се почувствате специален!

Резервирайте по телефона:

0677 62 285

Резервационно запитване:

изпратете