Новини

Raid Orion Revival

апр. 24, 2017

Накратко, "Вълшебното приключение".

Едно пътуване, без хронометър, със собствено темпо, по 450 километра на ден!

Ще има общо 17 етапа, ралито е отворено за всички, естествено е препоръчително да бъдете подготвени за това приключение!

В края на юли 1972 г. на Шанз-Елизе близо хиляди мотоциклети излизат от Париж за дълго пътуване до Исфахан в Иран: повече от 7000 км пътища и трудни пътеки през страни, понякога враждебни към тези шумни машини! След Париж-Персеполис, организиран от Citroën през 1971 г., който проправи пътя за автомобилите, походът на Орион е първият голям мотоциклетен поход, предшественик на големите рали състезания , които ще бъдат организирани десетилетие по-късно!

Започва от Париж до Вогес, след това Шварцвалд в Германия, Австрийските Алпи, Унгария с известното езеро Балатон на юг от Будапеща и пресичането на Дунавската равнина и тогава участиците участниците в мотоциклетния офроуд Орион –Париж –Исфахан , третият по големина град в Иран ще пристигне в България - Трявна!

Мотоциклетистите ще изминат маршрута за 3 седмици като тръгвайки от Париж ,ще преминат през Германия,Австрия,Унгария, Карпатите ,Дунавската равнина,Трявна и през митичното Трансафганистанско трасе ще достигнат до Иран.

Удобство и стил 4 звезди в Трявна!Нека се почувствате специален!

Резервирайте по телефона:

0677 62 285

Резервационно запитване:

изпратете