За региона

Приключения и незабравими изживявания в Трявна и региона това лято!

юни 23, 2019

Лятото тъкмо дойде! А с това идва все по-хубаво и топло време, отпуски, почивни дни, време за почивка и активности.

Ако все още не сте запланували нищо конкретно ви подсказваме какво бихте могли да правите, ако дойдете към Трявна и региона. Организаторите от Травъл Плюс са подготвили разнообразна програма за хора с всякакви интереси. Ще можете да се научите да карате каяк, ще имате възможност да опознаете „малките тайни“ на Трявна, различни по времетраене и трудност велотурове, ще се насладите на вкусни дегустации на традиционна кухня за нашия регион, на билкови чайове, на крафт бири и още много. А какво ще кажете за урок по ориентиране, пешеходен тур из Балкана, посещение на Габрово и забележителностите му?  Но да не издаваме всичко.

Габрово плюс

Тази програма има препоръчителен характер. Възможно е да се организират събития за различни от обявените дни и часове, както и активности и посещения по индивидуално желание. 

Травъл Плюс предлагат за всички свои участници както еднодневни занимания, така и организирани няколкодневни приключения. Повече за датите и естеството на многодневните събития може да намерите тук.

Габрово плюс

Заповядайте в Трявна и се потопете в едно различно приключенско лято.

Очакваме Ви!

Удобство и стил 4 звезди в Трявна!Нека се почувствате специален!

Резервирайте по телефона:

0677 62 285

Резервационно запитване:

изпратете