Представяме Ви

Хотел Калина ПаласПолитика на хотела

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Правила и условия на Хотел „Калина Палас“

Уважаеми гости, моля, внимателно прочете общите условия за настаняване в хотел „Калина Палас”. 

Тези правила и условия, подлежащи на корекции, се отнасят директно или косвено до всички наши услуги. Можете да се запознаете с тях онлайн, чрез всякакви мобилни устройства, по имейл или по телефон. Осъществявайки достъп, разглеждайки и използвайки нашия (мобилен) уеб сайт и/или някое от приложенията ни, независимо в коя платформа, Вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и приели правилата и условията, посочени по-долу (включително изявлението за конфиденциалност).

Хотел „Калина Палас“ се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на клиента\потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от клиента резервация.

Политиката за защита на личните данни на „Калина Палас “ урежда вида на информация, която се събира от клиентите\потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване.

Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на клиентите\потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване.
Без личните данни на клиентите\потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации.

“Калина Палас “ не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят\клиентът е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация.

Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на хотела и търсенето в различните периоди от годината.

Всички цени за хотелско настаняване в резервационната платформа включват ДДС.
Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане.

„Калина Палас “ си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на установена злоупотреба.

Избраната от Вас крайна цена е на човек, на ден и за конкретното помещение, с включен туристически данък и ДДС, ЗАСТРАХОВКА. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип стая и оферта /консумация в заведения, паркинг, минибар и др. /, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела.

Промоционалните цени за хотелско настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисионна за туроператори или други лица.

Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит посочен в резервационната бланка или съответната оферта.

Резервацията може да бъде гарантирана с кредитна карта или предплатена по банков път. Банковите сметки в BGN са изписани в потвърждението на резервацията.

Безплатна анулация на резервацията е възможна до 7 дни преди датата на настаняване или съгласно условията за анулация в съответната оферта/пакет . След изтичането на този срок първата нощувка се задържа като неустойка.  При неявяване по съответна резервация се задържа цялата сума по авансовото предплащане.

Часът за настаняване в „Калина Палас“ е след 14:00 часа. Всяко пристигане преди този час ще бъде съобразено със заетостта на хотела. Времето на освобождаване на хотелската стая е 12:00 часа. Всяко освобождаване на стаята след стандартно регламентирания час се съобразява със заетостта на хотела.

Късно напускане след 12:00 часа трябва да бъде заявено предварително в писмен вид или на рецепцията хотела. Потвърждава се при възможност от страна на хотела. Начислява се допълнително като конкретното помещението се тарифира по 10 лв. на час след 12.00 часа. За допълнителна информация се свържете с директно с рецепцията на хотела.

Паркирането на автомобили се извършва в подземен и външен паркинг. Моля, имайте предвид, че местата в подземния паркинг са ограничени и не могат да бъдат потвърдени без предварителна резервация.

Допускането на домашни любимци на територията на „Калина Палас “ се осъществява само при предварително запитване, след официално разрешение от страна на хотела и подписване на декларация от собствениците на домашния любимец.
Престой с домашни любимци в хотелските стаи се допуска само при осигурени  от гостите  легло/клетка/бокс  за спане на животните. Домашните любимци се таксуват 40.00 лв на вечер, на стая. Забранен е достъпът на домашни любимци до ресторантите, конферентния център и релакс центъра на хотела.

Пушенето на територията на хотела е АБСОЛЮТНО забранено.
При неспазване на това изискване ще Ви бъде начислена такса от 90 лв. за допълнително почистване.

Всички разходи за допълнителни услуги, които не са посочени в пакета, се поемат от гостите. Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда на собствеността на „Калина Палас“, неговото обзавеждане, както и в дворното пространство, причинени по време на престоя, са за сметка на гостуващите. Стойността на обезпечението зависи от нанесената вреда и се заплаща незабавно, в брой, на рецепция.
Задължение на гостите е да се отнасят към имуществото на „Калина Палас“ с грижа на добър наемател. Управителят или негов представител може да изиска от гостите да освободят хотела незабавно, в случай на прекомерни или неприемливи загуби или повреди по всяко време през наемния период, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума. Нанесените щети или загуби по време на наемният период се заплащат от гостите по пазарна цена.

Удобство и стил 4 звезди в Трявна!Нека се почувствате специален!

Резервирайте по телефона:

0677 62 285

Резервационно запитване:

изпратете