Новини

Подарете си специални мигове в обновения ни релакс център.

ян. 29, 2019

В Релакс зоната на хотел Калина Палас, Трявна гостите имат възможност да отпуснат тялото и духа си, да се насладят на приятна атмосфера и да заредят сетивата си позитивно. Сред най-предпочитаните процедури са финладнската и инфрачервена сауни, парната баня, както и различните масажи и терапии за тяло, които ще освободят тялото и ума от стреса на ежедневието и на негово място ще доведат комфорт и приятни емоции.

Заповядайте и се насладете на солната терапия, която в зимния сезон, а и не само  оказва изключително благотворно влияние върху имунитета и тонуса на тялото ви. 40 -минутна халотерапия в солната стая се равнява на четири часова разходка сред борова гора.

Плувният басейн в съчетание с невероятната панорамна гледка към град Трявна ще допринесе за една ползотворна тренировка и почивка на тялото. Унесени в тишината и безвремието на Балкана, всяка част от тялото ще получи онези нужни живителни сили за да се прероди за предизвикателствата на новия ден.

Голямата новина от тази година е, че вече басейнът ни поддържа регулярна температура на водата от минимум 30 градуса. Това го прави перфектен, както за възрастни, които са решили да се отпуснат, така и за малчуганите, които спокойно могат да се плацикат, без притеснения, че може да им бъде студено!

Поредната добра новина е че в средата на месец февруари ще може да се възползвате от още едно удобство в релакс зоната на хотел Калина Палас, Трявна! Релакс зоната и басейнът са свързани с топла връзка.

С неповторимата си атмосфера хотелът е идеалното място да подарите на себе си време за релакс и презареждане на умя и тялото с нови сили.

Заповядайте в обновения Релакс център на  хотел Калина Палас!

Удобство и стил 4 звезди в Трявна!Нека се почувствате специален!

Резервирайте по телефона:

0677 62 285

Резервационно запитване:

изпратете