За региона

Активен отдих в Трявна и региона

юни 9, 2022

Лятото е вече тук и не ни остава нищо друго освен да му се насладим и да грабим с пълни шепи, от всичко, което то ни предлага. Всеки, който е бил наш гост или е посещавал град Трявна знае, че лятото в Балкана е неповтормо красиво, запомнящо се и зареждащо всички сетива.

Oткрийте удоволствието от движението и активния живот! Научете нови неща за Трявна и региона! Намерете нови приятели… и още много и положителни емоции с програмите за активен отдих, осигурени от нашите приятели от Travel Plus.

За всеки сезон и всички възрасти

Вело преходи и пешеходни маршрути през лятото, ски спорт през зимата – групи, съобразени с вашите индивидуални качества. Потопете се в „тайните на Балкана.“ Да не забравяме и тийм бийлдингите, които най-често се организират именно през летния сезон.

Велосипедни преходи

Как Ви звучи вело преход с вкусна спирка или дегустация на craft бира? А двудневно вело приключение със спирки на панорамни площадки и в защитени местности с редки растителни  и животински видове? По-голяма част от маршрута преминава през територията на Природен парк „Българка“.

Открийте ‘малките тайни’ на Балкана – на място, където природа и история представляват едно цяло! Ако имате собствен велосипед, носете го със себе си! Ако ли не, информирайте ни своевременно и ще Ви бъде оказано съдействие за наемане на велосипед на преференциална цена!

Пешеходни преходи и разходки

Тревнвнският Балкан предлага изключително живописни маршрути и невероятно разнообразие от места, които да посетите. Разнообразие за всички, които търсят среща с природата в най-чист и неподправен вид, а маршрутите са съобразени с подготовката на участниците в групата.

Пешеходните преходи и разходки обхващат всички нива на трудност – от начинаещи до напреднали и експерти – и се предлагат на предварително обявени дати или по запитване. Eто тук може да прочетете повече за преживяванията на наши гости, участвали в преход в Природен парк „Българка“ -> Травъл блогъри на гости в хотел Калина Палас

 

Приключения по земя, въздух и вода

Ако сте от този тип хора, които не се задоволяват просто с лежерна почивка, а имате необходимостта да предизвикате себе си и да преживеете нови емоции, то следващите предложения може би са именно за Вас.

Изживейте нещо незабравимо, различно от обичайното! Всички приключение са адаптирани и напълно постижими за всички хора в активна форма и в добро физическо здраве, без значение от възрастта им.

Воден поход с каяци, ориентиране за любители, комбинирани турове пеша и с велосипеди, преход по билото на Стара планина, а за феновете на по-екстремните изживявания – триатлон за любители и ултра преход без състезателен характер – за всекиго по нещо.

Тематични и специални активности

Да преживееш Трявна и Тревненския Балкан. Безценно. Заповядайте на разходка в компанията на експерт в областта на ботаниката, орнитологията и историята. Ще се запознаете с редки растителни и животински видове, както и ще научите любопитни факти свързани с историята на нашия хубав край.

За повече информация относно провеждане и потвърдени дати може да посетите сайта на https://travel-plus.net/.

А за почивката и приятното преживяване след активностите в Трявна и региона ще се погрижим ние. Заповядайте в Хотел Калина Палас.

Удобство и стил 4 звезди в Трявна!Нека се почувствате специален!

Резервирайте по телефона:

0677 62 285

Резервационно запитване:

изпратете